Veelgestelde vragen

Het antwoord op veelgestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning in Lanenrijk fase 2B3. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Nee, op dit moment zijn er nog geen brochures. Zodra er een brochure beschikbaar is, word je hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld. Meld je hier aan als geïnteresseerde om de nieuwsbrief te ontvangen.
Wat is de planning van de werkzaamheden?
Voordat er kan worden gestart met de ontwikkeling van de eerste woningen moet er nog veel gebeuren. Dat start met een haalbaarheidsstudie. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van participatie en co-creatie. Schrijf je in als belangstellende dan houden we je op de hoogte.
Hoe weet ik of ik een woning kan betalen?
Je kunt het beste een vrijblijvend gesprek plannen met een financieel adviseur. In dit gesprek krijg je een goed beeld van je leencapaciteit en je toekomstige maandlasten.
Komen er ook bedrijven en voorzieningen?
In Onze Hoeve wordt ingezet op passende voorzieningen in de plinten (de begane grond) rondom het stationsplein.
Wie ontwikkelt Onze Hoeve?
Het projectteam Onze Hoeve bestaat, naast AM, uit architectenbureau MORE, Felixx Landscape Architects and Planners, SITE Urban Development en BAM Wonen.